Oznake

Call of the Dragon

Alternativna imena: Poziv zmaja, zmaj igre, poziv zmaja online, nazovite zmaj online igre, igrati online poziv Zmaja

Dragons - ovaj mitski likovi koji privlače pozornost ljudi za dugo vremena. Oni se spominju u bajkama, legendama i filmovima. Računalne igre su također nije iznimka. Ponudio na razmatranje browser online igre Call of the Dragon - MMORPG na ruskom jeziku.

Ako vam se sviđa ovaj žanr igara, a zatim ići naprijed, ali prije registracije pregled zahtjevi sustava za PC:

·                    Operacijski sustav Windows Vista/7/XP/NT/2000

·                    Procesor Pentium III 1000 MHz

·                    RAM 512 Mb

·                    Internet priključak 56KB (modem) ili brži

·                    Browser .

Kao što ste možda primjetili, igra je pogodna čak i za ured verzije računala. Pridružite nam se u igri Call of Dragon standarda: službena stranica igre pritisnite gumb za stvaranje računa, što će otvoriti stranicu na kojoj se traži da unesete e-mail adresu, lozinku i ime po kojem ćete znati na forum. Evo prihvaćanja licencni ugovor, a vi pritisnite veliki crveni gumb za reprodukciju. Na ovo vaša registracija Call Dragon završio. A ti se na stranicu s vučom karta svijeta Stilland je obilježio mjesto igra poslužiteljima. Ovdje odabrati igru ​​poslužitelja, a ide na stranici za izradu znakova. To je odmah napomenuti da igrati online Call of the Dragon ćete za ljudsku rasu. Možete birati između heroja poput

·                     Warrior

·                     Mage

·                     Assassin

·                     Vampire

Warriors - su heroji koji imaju sposobnosti za gužva i imaju visoku razinu zaštite. Magee specijalizirati u primjeni čarobnu napad na udaljenosti.

Assassin - brz i hladnokrvan ratnik koji je u borbi može frustrirati protivnike. Vampiri može specijalizirati u čarolije, može se tretirati i imati druge bonuse.

Odabir spol lika i specijalizacije, kao i po nazivu možete početi igrati igru ​​online Call of the Dragon. Poziv za početak Dragon online igra će vam ponuditi na obuku na kraju kojeg si usavršio sustav kontrole u igri.

Hodao po gradu i radi neke zadatke, možete odmah Call of the Dragon online zaraditi nekoliko razina. Dobiti za svaku razinu svoje igre lik dobiva 5 bodova, koje po svom nahođenju raspoređena između glavnih obilježja lika:

·                     Sreća

·                     Snaga

·                     Inteligencija

·                     Izdržljivost

·                     Agility

Grad u kojem možete pronaći sebe kada ste u Call of the Dragon igrati standardnu ​​strukturu. Tu možete posjetiti gradsku vijećnicu, trgovine koje prodaju oružje, pribor, naći tržišnu arenu i može platiti posjet na druge standardne strukture.

Igre Call of the Dragon online razlikuje od većine online igre jer pruža priliku trenirati svoj karakter, bez osobnog sudjelovanja igrača (u offline modu). No, ova vrsta treninga ste potrošili točke akcije, koje su popunjene svako jutro. Dovoljno mogućnosti su otvorene za navijače poboljšati stvari u igri. Ovdje je mjesto gdje se obratiti: možete organizirati stavke, čiste ih, analizirati, poboljšati, položiti predmete u rune, pa čak i produhovi ih.

Važno je napomenuti da igra ima prag zrelosti: do razine 10 zabranio borbu između igrača i preko 10 - možete se boriti u areni. No, u areni ne može potrošiti više od 20 borbi dnevno. Tijekom bitke u areni svoj lik dobiva ocjena i čast. Sve ostalo može ići ubiti životinja i učiniti zadataka koje daju NPC. Borba protiv čudovišta u igri odvija bez sudjelovanja igra lik.

Zaradite novac i iskustvo kada vam ponestane akcija ukazuje vaš lik će se moći prijaviti za razmjenu rada.

Igrati Call of the Dragon će se svidjeti fanovima i timske igre, budući da je formiranje saveza u igri pod uvjetom od strane developera. Ulazak u klan, vaš lik će se moći koristiti u klanu zgrade, kao i sudjelovati u borbama između saveza.

Call of Dragon online registraciju će vam omogućiti da uronite u čaroban svijet ispunjen avanturom. Ovdje svatko može pronaći nešto posebno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more