Oznake

Imperia Online

Alternativna imena: Imperia Online

Carstvo Online od sela do države.

Pojam strategije znači dobro osmišljen sustav radnji za postizanje globalnog cilja koristeći raspoložive resurse. Igra putem internetskog preglednika Empire dostupna je milijunima igrača na mreži. Izrazita karakteristika ovog projekta je ta što se sve akcije odvijaju u stvarnom vremenu, a u projektu postoji više od 30 milijuna korisnika.

Počevši igrati Imperia Online, korisnik prolazi kroz jednostavnu registraciju, čiji se oblik sastoji od samo tri polja - imena, lozinke i adrese e-pošte. Nakon ove minutne procedure, igrač se na vrijeme premješta u srednji vijek, dobiva zemljište s nekoliko kuća. Obuka se završava dovoljno brzo i korisnik nema drugog izbora nego da razmisli i izgradi uspješnu strategiju kako bi malo selo pretvorilo u veliko i ogromno snažno carstvo. Resursi za izgradnju snažne snage u projektu su samo četiri predmeta od zlata, kamena, drveta i željeza. Koristeći um i raspoložive resurse, igrač mora prijeći dug put.

Razvijati se i dominirati.

Načini razvijanja vlastitog carstva u igri su različiti, igrači sami određuju svoj uspješan scenarij, ali ako ne razvijete sve smjerove istovremeno, tada pristranost u jednom ili drugom smjeru zasigurno će utjecati na kvalitetu života građana. Zadaci u projektu raspoređeni su na način da održavaju sredinu.

Game Empire Online pruža mogućnost razvoja odjednom četiri područja aktivnosti:

  • Vojna politika Stvaranje snažne vojske moguće je tijekom izgradnje posebnih zgrada, razvoja znanstvene baze za proučavanje novih vrsta oružja. Jaka vojska omogućuje igraču da proširi teritorij, pridruži se pokrajinama glavnom gradu države i formira kolonije;
  • Ekonomski rast ostvaruje se vađenjem resursa i dostupnošću industrija. Što je više građana u virtualnoj zemlji, to je više radne snage i više mogućnosti za prikupljanje poreza. Druga vrsta prihoda je trgovina. Možete trgovati s drugim igračima.
  • Diplomacija i saveznici susjedi i prijatelji u igri potrebni su ne samo za stvaranje trgovačkih veza i ruta, već i za vojne saveze. Ulaskom u postojeći savez ili stvaranjem istog, igrač će, iako doprinosi u zajedničku blagajnu, dobiti tehnologiju, vojnu potporu od prijatelja ili će jednostavno pozajmljivati u200bu200bnovac.
  • Kulturni razvoj treba za izgradnju lijepih gradova s u200bu200bkulturnim atrakcijama, to ukazuje na snažnu ekonomiju. Igrač ne mora nužno proširiti svoj teritorij vojnim sredstvima, a drugi sudionici projekta mogu se htjeti pridružiti jakom Carstvu bez borbe.

Carstva Online Veliki ljudi ima još jedno svojstvo, u njemu su dinastije vladara koje mogu skupiti svoje vlastito iskustvo. Svaki car ima svoje sposobnosti i snage, u bilo kojem području. Primjetno je da ovi likovi žive stvarnim životom, rađaju se, odrastaju, stare i umiru. Svaki Veliki Čovjek ima talenta za nešto, na primjer, može povećati broj trupa.

U projektu Empire Online možete igrati na neodređeno vrijeme, igra se odvija laganim tempom, ali korisnik se neće umoriti dugim očekivanjima, jer dok se jedan zadatak obavlja, sigurno možete obaviti i drugi. Igrači u projektu imaju priliku međusobno komunicirati, razgovarati o zajedničkim strategijama, planovima i putovima razvoja.

Posebnu pozornost treba posvetiti grafici i zvuku. Izvrsno crtane slike i skladan dizajn zvuka oduševit će i najzahtjevnije igrače.

Jedinstveni uskrsni događaj u Empire Onlineu (traje 10-21). 04. 2020)

Uskrs je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih blagdana na kalendaru. I zato ga svake godine vrlo ozbiljno shvaćamo. Ova godina nije drugačija, naravno. Jedino pitanje koje biste trebali postaviti za vrijeme Uskrsa je: koliko jaja možete nositi jednom rukom? Što ćete učiniti drugom rukom? Pa, odgovor na drugo pitanje je očit - sakupljat ćete jaja! Zapravo, broj jaja nije bitan jer možete nositi koliko možete! U tome je cijela poanta lova na jaja, koji će biti pokrenut za proslavu Uskrsa! Započet će 10. travnja i završiti 21. travnja.

Za one koji prvi put probaju lov na jaja, pravila su jednostavna:

    U nekim neutralnim gradovima jaja će biti sakrivena;
  • Svaki igrač može poslati špijune u bilo koji neutralni grad, a on će imati priliku naručiti svoje špijune da traže jaja;
  • Sakupljena jaja mogu se koristiti za kupnju predmeta iz igre i pojačala;
  • Svaki put kada igrač nađe jaje, ima šansu biti SPECIJALNI;
  • Volumen, Talismans, Kutije, Planovi, Čizme i mnoge druge dragocjenosti čekaju da se kupe za teško zaradjena Jaja;

. Dakle, uvjerili smo vas da za Uskrs idete na Imperia Online?

Zaista se tome nadamo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more