Oznake

Igra Forge of Empires online

Igra Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge Empires - od primitivnog društva do modernog doba. Igra Forge of Empires jedinstvena je po tome što igrač u njoj prolazi kroz sve faze ljudskog razvoja i znanstvenih dostignuća od kamenog doba do danas. Ovaj projekt privukao je pažnju više od 20 milijuna igrača širom svijeta, tako da korisnik neće morati biti sam u pustinjskim prostranstvima svijeta igre. U Forge of Empires, igra započinje iz malog sela u kojem živi samo nekoliko ljudi. Istražujući nove tehnologije, razvijajući znanost i kulturu, igrač može izgraditi ogromnu, snažnu državu, s velikim brojem stanovnika, industrijama na visokoj razini i jakom vojskom. Ovaj je projekt vojno-ekonomska strategija u kojoj je nemoguće postići rezultate bez mudre vlade nad zemljom i izvanrednih vojnih podviga. Kovačnica carstava - značajke. Možete igrati projekt Forge of Empires samo nakon što ste se prethodno registrirali. Da biste ispunili obrazac ne treba puno vremena, u odgovarajuće polje morate unijeti valjanu adresu e-pošte i stvoriti lozinku. Ova formalnost je potrebna kako bi igrač, ulazeći iznova i iznova, mogao ući u svoj profil sa svim dostignućima, resursima i prijateljima. U novom svijetu korisnika, savjetnik po imenu Ragu Silvertong će se upoznati s korisnikom, u početnoj fazi pomoći će mu da shvati sitnice igranja. Kasnije će se pojaviti drugi savjetnici - arhitekt će naučiti kako graditi zgrade i proizvodnju, znanstvenik kako započeti istraživanje, vojni instruktor kako osposobiti vojsku i krenuti u kampanju. Da bi se izgradio uspješan ekonomski sustav, potrebno je izvući resurse, izgraditi proizvodnju i proizvesti robu, te prikupiti poreze. Da biste to učinili, morate izgraditi zgrade:
• Stambene zgrade povećavaju broj gradskih stanovnika koji zauzvrat plaćaju porez i u blagajnu donose kovanice. • Proizvodni pogoni omogućuju vam izdvajanje resursa;
• Industrijska proizvodnja od sirovina proizvodi različitu robu, a materijali za razne industrije mogu se nalaziti u različitim dijelovima kontinenta;
• Vojne zgrade omogućuju vam regrut i obuku trupa. • Javne zgrade i ukrasni ukrasi za grad oduševljavaju stanovnike i povećavaju razinu njihove sreće. Veselo stanovništvo sretno plaća porez i radi za dobro države. Lijep i sretan grad je svakako dobar, ali da biste se mogli razviti, treba vam mjesto za nove zgrade, pa bez proširivanja teritorija i zarobljavanja susjeda neće uspjeti. Prvo, igrač mora provesti izviđačke operacije susjednih zemalja, a zatim poslati trupe tamo. Samo spajanjem novih zemalja možete proširiti granice svog carstva. Na FOE TV-u postoje razne vrste trupa, pojavljuju se kako se igrač kreće kroz vrijeme i razvija se znanstvena baza države. Vojska je podijeljena u sljedeće vrste:
• Brzi vojnici - kreću se daleko, ali oklop je slab;
• Lagane trupe - brze, jake;
• Teške trupe - sporo, ali dobro branjeno ako se mogu približiti neprijatelju i ne oduprijeti se;
• Strelice - savršeno napadaju na daljinu, ali ne podnose meč;
• Kamiondžije - samo borbe na duže staze, mogu pucati kroz cijelo bojište. FOE igra u kojoj korisnik kontrolira trupe i tijek bitke. Moguće je da će on rasporediti vojnika, koga je bolje poslati u borbu s ovim neprijateljem i koga treba ostaviti da zaštiti svoj rodni grad. Sama bitka se odvija u krugovima, korak po korak, korisnik samostalno premješta svoje vojnike i šalje ih u napad. U igri su susjedi s kojima se možete boriti, trgovati ili se ujediniti u Ceh.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more