Oznake

Igra Tanki Online online

Igra Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online je još jedan uzbudljiv trodimenzionalno iskustvo za igrače koji vole pucati. Igra je stvorena na verziji klasične tenkovske bitke, koji su još u 1990 igraće konzole Dandy je. Oni udario svu svoju ljepotu i igranja, ali danas ćete moći igrati u trodimenzionalnom verzijom arkade u multiplayer modu.
Na početku igre ćete morati registrirati i proći kroz mali trening koji će vam reći kako pokrenuti svoje tenkove, kako razviti svoje protivnike i pobijediti. Nakon treninga ćete biti u mogućnosti da biste dobili nekoliko bonuse za daljnji razvoj.
Prije početka bitke za otvaranje popisa aplikacija, što se može vidjeti u bilo kojoj borbi vam se pridruže. Pazi ovo vrlo pažljivo, a ako ste početnik, ne penju u ozbiljne borbe. Također možete organizirati svoju bitku, ako nije pronađen odgovarajući popis. U Tanki Online ima garažu, u kojoj je glavni radnja igre, onda možete kupiti nove vrste opreme, nadogradnju postojeće. Poboljšanje uključuje gotovo sve od ratnog stroja, od gusjenica do barela oružja i streljiva na njih. Nemojte udarati o dnevnim bonuse oni će vam pomoći u razvoju, više nagrada i rezervnih dijelova.
U svake bitke različitim uvjetima pobijediti, ovisno o tome koji je način rada odaberete ili stvorite sami. Gdje je potrebno uništiti sve neprijatelje, negdje zadržati svoju bazu od igranja kao tim, ali negdje i hvatanje neprijatelja zastavu. Na igri map široku paletu sredstava, da ih odaberete možete poboljšati svoj tenk na određeno vrijeme, ali ne zaboravite da vaši neprijatelji su također svjesni bonuse, pa budite oprezni.
Valute su raznoliki, to može biti način da se i kupiti. Za kristala, koji se prodaju zasebno, možete kupiti više moćno oružje i ubrzati modernizaciju borbenih jedinica.
Online tenkovi lako upravljati samo nekoliko tipki za kretanje i pečenja, postoji jedna značajka možete okrenuti kupolu na kojoj je pištolj. Poraziti svoje neprijatelje i zaraditi iskustvo ćete otključati nove pogodnosti koje daju ulazak u ligi i stvoriti svoje klanove.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more