Oznake

Igra bezglav online

Igra HeadLess

bezglav

HeadLess

Danas želimo Vam predstaviti novu original igra sasvim bez glave. To scenaristi tvrtka koja je stvorila igračku, može stvoriti prilično tamnu svijet i vrtjeti zanimljivu priču. U pozadini je vrlo zanimljiv. U ovom svijetu živio puricu po imenu Tom, koji je odrastao u otajstvo i gubi se u šumskom gospodarstvu. Živio je bezbrižan i sretan je svaki sunčani dan, ali jedan dan je vlasnik imanja našeg junaka upletena i odsiječe glavu. No, nešto je pošlo po zlu, a naš junak je bio u mogućnosti da opstane nekakvu bajkovitu način. A sada držeći glavu, on je uzeo za petama na čaroban izvor koji je sposoban kad je vrijeme da krenemo natrag pokrenuti prirast. No, njegov put neće biti tako lako. Prema cesti čeka puno opasnosti i razne zamke koje morate skočiti ili trčanje okolo. Uostalom, ako je naš junak se nađe u njima, konačno umire. Usput ćemo naići na vrećice krvi, moramo ih skupiti da bi održali zdravlje, jer ako će kliznuti traku našeg junaka će umrijeti. Uz svaki stupanj složenosti će se samo povećati, tako da je točan plan za pokretanje i pokazati čudesa spretnosti koji će pomoći naš junak
Igra bez glave razvijen u HTML5 platforme koja omogućuje igračima da ga igrati na bilo kojem operacijskom sustavu i bilo devayse koja postoji u ovom trenutku u svijetu. Možete preuzeti bez glave na uređaj ili je reproducirati na našim stranicama otvoriti u bilo kojem pregledniku. Uvjereni smo da je igra bez glave će vam odgoditi odmah, a vi ćete potrošiti više od jednog sata u uzbudljivoj utrci za opstanak.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more