Oznake

Igra Jelly survival online

Igra Jelly Survival

Jelly survival

Jelly Survival

U igri Jelly opstanak ćemo dobiti u fascinantan bajkovitom svijetu u kojem mliječ kapljice žive. Među njima su dva nemirna i vesela brata Todi i Jim. Njihova radoznalost i neukrotivog žeđ istraživanja uvijek ih gura na avanture. Danas, odlučili su posjetiti udaljenog dolinu, gdje je prema legendi, ljudi na njihovom životu starijeg koji zna mnogo zanimljivih stvari. Ti i ja im se pridruže u ovoj avanturi. Pred nama je put kroz koji prolaze naši heroji, to je puna raznih zamki i prepreka. Ti i ja moramo provesti naše znakove, tako da oni ne spadaju u njih i ne umre. Na putu, prikupiti zlatne novčiće, koji će vam dati priliku kupiti razne alate koji mogu biti korisni za naše heroje na putu. Sa svakim razini broj zamki će se povećati, a vi ćete morati pokazati čudesa spretnosti kako bi ih izbjegli. naši heroji mogu biti kontrolirani s upravljačkom tipkovnicom i mišem
Igra žele opstanak prilično smiješan scenarij, koji je zajedno s lijepim grafike drži napetost igrače i daje im dobro raspoloženje. Ona je razvijen na temelju HTML5 tehnologiji, a dizajniran je više na touch uređaja. Preuzimanje Jelly opstanak na svoj uređaj i uživati ​​u omiljenim trenutke u igri. Također možete pozvati svoje prijatelje da sudjeluju i da se držite konkurencije među ostalim igračima. No, za to vam je potrebno da prođe minimalno registraciju, onda će biti prikazan na Vašem profilu playerom sve vaš napredak.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more