Oznake

Igra Mali alkemičar online

Igra Little Alchemy

Mali alkemičar

Little Alchemy

U davna vremena živjeli smo alkemičari koji su mogli povezati različite elemente koji omogućuju dobivanje novih tvari i predmete. I drevni alkemičari bili stari ljudi s dugim bradama. A nije ni čudo, jer je ova obuka dugo ostavili cijeli svoj život, a oni nisu mogli znati sve tajne ovog fascinantnog znanosti. Ne može se reći o tebi, moj mladi prijatelj, jer pred vama igre Little Alkemi ~ ara, u kojem možete učiniti pravi magiju. Vi ćete se povezati različite stavke ovdje, koji vam omogućuje stvaranje nove stavke. A vi sve to će biti u praznom svijetu, koji će sigurno biti transformiran nakon što ste imali ruke. U početku ćete imati 4 elementa: vatru, vodu, zrak i zemlju. Počnite ih povezati jedni s drugima pomoću kombinacije zamišljen. Postupno, igra Little Alchemy će vam dati više i više novih predmeta. I svima njima će moći ponovno spojiti, tako da širi svoj vlastiti skup objekata i imovine. I postupno, u ovom svijetu bit će gradovi, gradovi, oblaci, vulkani, rijeke i još mnogo toga. Sve je ograničeno samo Vaše mašte, jer igranje igra Little Alchemist može biti gotovo beskonačno. svi ti 560 različitih predmeta i značajke će biti na raspolaganju, koji možete dobiti. Igra se u Little Alchemy igre je vrlo jednostavan. Vi samo morati proći kroz desna ruka regija odabranih stavki na prostoru za igru. umetanje ih na svaki drugi. Ako oni mogu povezati, a zatim odmah okreće im se dogoditi, a vi ćete postati vlasnik novog objekta. Postupno, možete dobiti više i više složenih objekata. koji će vam omogućiti da se razvije ovaj svijet u kojem vrlo brzo moći podržavati život zbog svojih napora. Neki recepti online igre HTML5:
Voda-voda = more
Vatrogasci glinenih opeka =
Brick-Brick = cigla zid. Ovo je samo mali dio potencijala u ovoj prijavi, nadam se da ćete biti u stanju riješiti sve tajanstvene alkemije recepte, a onda možete proći za pravi alkemičar koji je predmet gotovo sve na ovom svijetu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more