Oznake

Igra Wally online

Igra Wolly

Wally

Wolly

Roboti - umjetno stvorena mehanička bića, što je njegova struktura podsjeća na žive organizme. U našem suvremenom svijetu, njihova upotreba je vrlo raznolika. Neki su odgovorni za različite automatskih procesa su otkrili neke primjene u medicini, dok su drugi koriste u svemirskim tehnologijama. Danas želimo vam predstaviti igru ​​Wolly. U njemu brzo naprijed da ste u danima kada povojima robot struktura. Jedan od znanstvenika došao do robota koji može izvršiti nijednu akciju pod kontrolom operatera i nazvao ovaj model Wally. Danas na poseban poligon, mi ćemo biti testiranje svoje sposobnosti. Imamo pred sobom na ekranu će biti vidljive lokacije nalazi se na njih s različitim zamkama u obliku tekućine za umakanje u tlu i tako dalje. Kao što ćemo vidjeti polja koja može premostiti ove propuste. Vaš zadatak je da se držite robota do točke na zaslonu obilježena zelenom zastavom. Upravljanje kretanje našeg robota možemo sa strelicama na tipkovnici računala, ili dodirnite strelice na zaslonu uređaja. Vaš zadatak je pritom okvire zatvoriti sve rupe u tlu. Tek tada naš junak će putovati na površini i postigne zadanu točku. Uz svaki novi stupanj složenosti će se samo povećati, a broj zamki će postati sve više i više. Dakle, morat ćete pokazati svoju brigu i riješiti ovu zagonetku
Wolly Igra je vrlo zanimljiva i spada u kategoriju puzzle igara. To je dizajniran za razvoj dječje logično razmišljanje, i naravno skrbi. Otvaranje Wolly na našoj web stranici ćete biti u mogućnosti testirati svoj um i pokušati što prije riješiti ovu zagonetku.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more