Oznake

Igra Auto kamenog doba avanturu online

Igra Stone Age Car Adventure

Auto kamenog doba avanturu

Stone Age Car Adventure

Danas se igra kamenog doba automobila avantura ćemo se sastati s vama je omiljena s našim malim obiteljskim Flintstones. Kao što se sjećamo su oni koji žive u kamenom dobu, a njihov život je kontinuirani avantura. Kao glava obitelji odlučio da se s automobilom. On reket glavu noću, a na kraju je izumio prvi svjetski automobil. Sada treba ispitati, na sedlo takozvani test-drive novi automobil. Mi ćemo aktivno sudjelovati u njemu. Pred nama je put ispunjen sa svim vrstama zamke, prepreke, neuspjehe u zemlju i skokova. Sve će biti kao komplicirati i pomoći nam u igri. Naš junak će overclock svoj automobil na određenom brzinom. Sve zamke trebate samo preskočiti. Jednom stroju bliže njima jednostavno kliknite na zaslonu, a čine naš junak skok i letjeti preko prepreke. Na putu, skupljati ogromne dijamante, koji će vam dati igri bodova. Samo prikupiti različite bonuse koji će vam pomoći povećati životni standard ili za popravak vašeg automobila
Igra Stone Age automobil avantura je dosta zanimljiva i dobro nacrtana grafika. Otvaranje kamenog doba Car Avantura zabavno ćete potrošiti svoje vrijeme sudjelovanja u uzbudljivim avanturama glave obitelji Flintstones.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more