Oznake

Igra Borba s snowballs online

Igra Snowball Fight

Borba s snowballs

Snowball Fight

Zima - divno i lijepo doba godine kada i sva zemlja pokrivena prhki snijeg i lijepa. Mnoga djeca se zabave dok jahanje na sanjkama, skijama, držeći snjegovića, i naravno, igrati snowballs. Vjerojatno od svih snowballs Zimske igre najviše poznati i popularni. Nakon svega, možete ih igrati i djeca i odrasli. I danas u grudanje igri smo zajedno s dječjim igrama u ovoj izazovnoj i uzbudljive zimske igre. Prije nas na zaslonu, običan grad dvorište je vidljiv. Negdje iza ograde drveća ili drugih objekata skrivaju svoje protivnike. Morate pažljivo gledati na zaslonu i čim jednu od njih staviti stvari iskočiti ga pogleda i kliknite na dijete. Dakle, cilj nam je i baciti gruda snijega na neprijatelja. Ako se pravilno obavljeno, onda smo dobili gruda snijega u dijete i da će nam dati bodove. Ako mi ne sreagiruem, snijeg će pasti u nama i da će ukloniti određeni broj života. Shvaćate li vaš posao je pogoditi sve snowballs, i onda ići na sljedeću razinu
Igra Snowball borba je vrlo zanimljiva i uzbudljiva. Otvaranje grudanje zabavite se provode svoje slobodno vrijeme igrajući se s djecom u snijegu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more