Oznake

Igra Međunarodna svemirska stanica - simulator za spajanje na mreži online

Igra ISS Docking Simulator

Međunarodna svemirska stanica - simulator za spajanje na mreži

ISS Docking Simulator

Internetski simulator priključivanja upoznat će vas sa stvarnim upravljačkim sučeljem koje NASA astronauti koriste za ručno pilotiranje SpaceX Dragon 2 na Međunarodnu svemirsku stanicu. Uspješnim spajanjem smatra se kada su svi zeleni brojevi u sredini sučelja ispod 0,2. Budite strpljivi, jer je brzina kretanja u svemiru mnogo manja od brzine kretanja na Zemlji. Kako se koristi ISS Docking Simulator:
1. Zeleni brojevi su ispravke koje je potrebno postići za poravnanje. 2. Za namještanje uzdužne, okomite i bočne osi počnite pomoću gumba upravljačke tipke s desne strane. Morate se pravilno pripremiti za pristajanje. 3. Zatim pomoću navigacijske palice s lijeve strane promijenite položaj u odnosu na ISS. Upotrijebite gumbe, gore, dolje, lijevo i desno. 4. Prekidači osjetljivosti nalaze se u središtu svake upravljačke palice. Osjetljivost je prema zadanim postavkama niska. Pokušajte ne raditi nagle pokrete u blizini ISS-a. pet. Vaš je cilj Zeleni dijamant smješten na vrhu priključne stanice. Mora se usredotočiti na početak priključenja. 6. Plavi brojevi su brzina kojom se krećete ili okrećete. Vaša brzina u odnosu na ISS je u donjem desnom kutu, također plave boje. 7. Držite brzinu ispod -0. 2 m / s ako je vaša udaljenost do Međunarodne stanice ispod 5 metara. Ako se krenete vrlo brzo, riskirate upadanje u postaju. Sretno, astronauti!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more