Oznake

Igra Dream Fields online

Igra Dream Fields

Dream Fields

Dream Fields

Online igre Legends of Dreams - će vas zadiviti svojom ljepotom iz prve sekunde. Možete se naći u stvarnom bajke koje se mogu rekli kao dijete. Uronite u svijet farme koje se isprepliću i mašte, magije i prekrasnim medvjedića. Ovo imanje je potpuno uronjen u magiju, gdje vam najbolje pomoćnici će medvjedića. Oni će učiniti za vas sve teško raditi, okupiti bobičasto voće, gljive i nektar. To Krzno TV znati sve što ih okružuje, uzeti samo neke od akcija, da ih vodi.
Najvažnije je činjenica da vaši pomoćnici neće opet igrati legendi vam pomoći bez svoje omiljene poslastice. Naravno, oni su jako zaljubljen u džem, koje uvijek treba biti. To može biti elementarna kuhar bobice, šećer i vodu u jednoj od zgrada, te u prisutnosti igre valute - kristalima - i možete kupiti u igri trgovine.
Postoje tri značajke koje će vam pomoći razviti igru ​​- to je kristali, zlato i naravno mašte. Pristup potonja mora uvijek biti, bez toga nećeš pomaknuti jedan korak. Nabavite joj razne načine, na primjer, može se oporaviti, pomoći svojim susjedima na farmi, čine ga posebnim kuću ili kupiti za kristale. Zlato je sve puno lakše, to je izdana za obavljanje određenih zadataka ili zadataka.
iPlayer Legende san će vas uroniti u svijet stvarnih maštarija. Pozovite svoje prijatelje iz društvenih mreža zabaviti i pomoći jedni drugima. Pogledajte ih i dobiti posebne škrinje kristala na svaki sedmi dan.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more