Oznake

Igra Farm Days online

Igra Farm Days

Farm Days

Farm Days

Dani farme igre: preuzmite
Stanovnici grada ponekad smatraju da je život na farmi vrlo ugodan - vrijeme je uvijek sjajno, sunce sja, zrak je čist, hrana je svježa. Ali to se događa ako ste turist u selu kada ne morate raditi od izlaska do zalaska sunca, tako da na stolu ima hrane. Da bismo malo razumjeli kako to funkcionira na zemlji, pomaže nam preglednička igra Farm Days. Sve je počelo s činjenicom da ste ostavili nasljedstvo - napuštenu farmu. Uključivši se u prava vlasnika, odmah ste stigli na mjesto da procijenite opseg zemljišta. Ali što je bilo razočaranje od onoga što je vidio - sve okolo bilo je prekriveno visokom travom i dvije usamljene zgrade - vaša kuća i štala, zaškiljio je i izgubio na težini. Čini se da prethodni vlasnik dugo nije ništa poduzeo, a tijekom godina dolazila je potpuna pustoš. Pa, morate pokazati na što ste spremni i da su i stanovnici gradova sposobni za podvige i da znaju raditi. Počevši igrati Dane farmi, trebat će vam nadahnuće i strpljenje kako biste isprva slušali pomoćnika koji će vas upoznati, usmjeriti vaše postupke i dati zadatke. Zove se Masha - živahna djevojka koja živi u kvartu. Čim vas je pozdravila, odmah se okrenula glavnoj stvari - radu. Razvijamo vlastitu farmu
Djevojčica je pokazala u kakvom je strašnom stanju vaša kuća, a ako želite živjeti u njoj, morat ćete je popraviti. Ne brinite, ovo je lako - jednostavno morate kliknuti na zgradu, a ovdje je mali bijeli ljetnikovac sa pametnim crvenim krovom i malim vrtom. Slijedeće na redu je štala - glavna zgrada, jer su u nju stavljali usjev i držali alate. Pokazalo se da mu je potreban i glavni remont. Učinite isto s njim i čarobno se zakrpe rupe u krovu, zidovi se oslikaju, razbijeni prozori zamijene se novim. Kad je problem sanacije riješen, počinjemo uzgajati usjev. Prvo što morate uzgajati je pšenica. Za početak izvucite vodu u bunar i malo mjesta prelijte žitaricama. Moramo pričekati dok se klice izleže, sazriju i moguće ih je sakupljati. Ali postoji kraći način - platiti dvije novčane jedinice, a pšenica raste mnogo brže. Da biste dovršili svaku radnju, trebate kursovati na objekte:
• U bunaru sakupljamo vodu
• Kliknite na zemljište kako biste je zalijevali
• Kad je usjev zreo, kliknite ga ponovo za berbu.
U budućnosti, nastavljajući igrati igru u200bu200bFarmer's Day, radimo istu stvar kad god trebamo poduzeti nešto. Počnite zarađivati
Razvojni scenarij igre je zanimljiv, a unositi svoje ime u njega pomoći će vam registracija na Farm Farm ili se registrirati putem društvene stranice. Kad se usjev pokupi, on padne u ambar koji ste popravili, a pokraj kojeg vidite oglasnu ploču. Čim se tamo pojavi zelena kvačica, stigao je novi zadatak. Na danima Farme iPlayer može vam se ponuditi unosan ugovor o nabavi jednog od proizvoda, a ako ga prihvatite, započinje ozbiljan posao. Od sada se morate sjetiti vaše slike i pokušati ne iznevjeriti kupce. Postupno, Dani Farme otvorit će za vas mnoge zanimljive mogućnosti:
• Uzgoj životinja i peradi
• Uzgajati razne biljke
• Izgradite poduzeća
• prerađivati u200bu200bproizvode u robu
• Prodajte ih na tržnicama i u trgovinama
Preći ćete od gradskog stanovnika koji je stigao na praznu zemlju do iskusnog poljoprivrednika, razvijenog i imućnog, koji ima sve pod nadzorom.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more