Oznake

Igra My Little Farmies online

Igra My Little Farmies

My Little Farmies

My Little Farmies

Galaktički život online - fascinantna vojna strategija koji će vam ispričati nevjerojatnu priču o Starling. U jednom od sljedećih prekrasnih dana na planetu pojavio Faerbit zla stvorenja i morao ojačati svoju izgradnju i odbiti njegove stalne napade. Dok je on uništavanje morate vrlo brzo izgraditi i ojačati naselje.
Vaš glavni zadatak - da pomogne stanovnike planeta uništiti zločince. Počnite s osnovnom izgradnje, rudarski sredstva potrebna za izgradnju objekata i utvrdama. Na početku Galaktičkog životu ćete morati igrati malo novca i resursa, kao i dućan u kojem ćete steći sve zgrade i zaposliti vojsku. Graditi radionice koje će vam pomoći da istražite nove tehnologije za poboljšanje zgrade. Ako ste napadnuti od strane neprijatelja, pokušati otjerati napad i odmah otići u osvajanju svijeta iz kojeg je došao neprijatelj. Dok su njegove snage oslabio to bi trebalo biti lako osvojiti. Nakon pobjede možete dobiti razne predmete, kovanice, pa čak i uništenja vrijednih artefakata epskih gazda.
iPlayer galaktički život ujedinjuje mnogi igrači koji su baš kao i ti pokušavaju preživjeti. Pokušajte udružiti snage allying s prijateljima. Uz potporu prijatelja, od vas će biti u mogućnosti prevladati mnogo snažnije čudovišta koji nastanjuju planetu i dobiti najviše vrijedne predmete. Možete kupiti u igri valutu kako bi se ubrzao proces nagodbe, a također možete kupiti bonus predmete i još mnogo toga kako bi zaustavili zlo.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more