Oznake

Igra Proteini vs zombija online

Igra Squirrels vs Zombies

Proteini vs zombija

Squirrels vs Zombies

Igra Ardillas vs Zombies ćemo ići s tobom u dubini prostora. Tu je planet živi razuman protein iz sjemena. Već stoljećima, oni su se bavili poljoprivredom, proučavao razne znanosti - ukratko živjeli kao i mi. Kao što je jedan od znanstvenika proveli pokuse na poboljšanje gnojiva i nešto zabrljao s kemikalijama. Kada se raspršuje na pokusnom polju avion slučajno preletio groblja, a droga je bila na groblju, a zbog njega mrtvi oživljavaju i pretvara u zombije. Sada je to horde čudovišta kreću u jednu od naselja proteina s ciljem da ga obrišite kartu. Jeste li jedan od časnika vojske plemena, a sada morate organizirati obranu od naselja. Vaši vojnici zaradio iz arsenala specijalnih orasi, koji kada otkaz su u stanju ubiti čudovišta. Sada je vaš posao je da stavite obrambenih odreda na putu nakon zombi koji je zadobio svoj ​​sektor od požara i moraju uništiti neprijatelj još uvijek je na rubu. Za ubojstvo bit će vam dati bodove. Također, kliknite na zvijezde koje se pojavljuju na terenu oni će vam dati novac. Na njima možete zaposliti nove regrute, kao i istražiti nove obrambene strukture. Sa svakim razini broj neprijatelja će se povećati, a čudovišta su različiti. Dakle, ti kao časnik zadužen za obranu će morati smisliti svoj ​​potez. Ona će se razviti u vas Talan strateg i inteligencije
Igra Ardillas vs Zombies je vrlo cool igre, kao i funky grafike i glazbe. Preuzmite ga na bilo koji od vaših omiljenih uređaja, a samo zabava za provesti vrijeme. Također, možete ga igrati i na internetu. Ako želite vidjeti svoj napredak drugi onda samo ide registracija. To će vam dati priliku gledati na uspjeh drugih igrača i pokazati svoje. Uživajte u igri i razonoda.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more