Oznake

Igra slabi kuhinju online

Igra Kitchen Slacking

slabi kuhinju

Kitchen Slacking

Pred nama je nova uzbudljiva igra iz tvrtke Kuhinja olabavljenje Softgames, koja je specijalizirana za proizvodnju igara za touchscreen uređaje. U njemu ćemo se upoznati s mladom djevojkom, Sarah. Od djetinjstva je volio petljati u kuhinji pomaže majci u pripremi raznih ukusnih jela. Dok je odrastao, bio je primljen u hrani instituta, koji je završio sjajno u nekoliko godina. Odmah nakon toga, ona je dobila posao u jednom od kafića u gradu. Danas, njezina prva smjena na poslu, neka je pomoći joj nositi briljantno s narudžbama kupaca. Na ekranu vidimo jelo naručio gost, pravo panel moramo ga odabrati i započeti kuhanje. Imajte na umu da je kuhar mjesta s vremenom će doći k vama i provjeriti da li radite to pravo i na određeni datum. koji je definiran za pripravljanje svake posude. Ako je vaš šef će biti nesretan, u najgorem scenariju, mogao bi izgubiti svoj posao. Imajte na umu da sa svakom razinom broj naloga će se povećati, a vaš zadatak je učiniti sve što je
Kuhinja olabavljenje igra napisan u HTML5 novoj platformi, koja je naširoko koristi i danas. Zbog toga ćete moći uživati ​​u igri, ne samo svira na lokalno računalo i laptop, ali i na do danas prevladava touch uređaja. Lijepo pratiti trag grafike, odličnu glazbu i zanimljive zemljište neće ostaviti ravnodušnim niti jedan igrač. Uostalom, ova igra je dizajnirana za sve uzraste, te će se svidjeti ne samo za djecu već i za odrasle. Brže Preuzimanje Kuhinja olabavljenje na svoje omiljene uređaja i uronite u čaroban svijet magije, gdje je kuhar stvara svoja remek-djela. Također, možete samo igrati igru ​​na internetu. A tko zna možda će osvojiti titulu najboljih kuhara u svijetu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more