Oznake

Igra Dijete ginseng online

Igra Ginseng Baby

Dijete ginseng

Ginseng Baby

Alfred - dobri stari čarobnjak nekoć živjeli u velikom gradu. No, s vremenom, sve puno buke je bio umoran i on je odlučio da se udalje od gradova i žive u ruralnim područjima. Dakle, on je kupio malu kuću daleko od ljudi. No, kao što je bio po prirodi neumorni i nije mogao sjediti nezaposlen, onda sam odlučio da se biljka ginseng korijena. Za to, on je ograđen teren, posije svoje sjeme. Sada samo morate čekati za pojavu sadnica. Igra Ginseng Dječji vas i pomoći će naš čarobnjak za žetvu plodove od kojih su već odrasli. će polje rupu iz koje će se pojaviti, zatim nestati plodove pred nama na ekranu. Trebate čim plod ga izvući iz rupe. Na taj način ćete se klikom na fetus i povlačenjem na vrh. Glavna stvar sve to vrlo brzo, jer je broj plodova koji se pojavljuju iz tla svake minute će se povećati, a ako nemate vremena da ga izgubiti
Igra Ginseng beba prilično uzbudljivo i da će se razviti u vama okretnost i naravno brzinu reakcije. Otvaranje ginseng beba na našoj web stranici da se zabavite, i što je najvažnije zanimljivo provesti svoje vrijeme za ovu igru.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more