Oznake

Igra dodgy putovanje online

Igra Tricky Trip

dodgy putovanje

Tricky Trip

Planine - koliko opasnosti čekaju na njih kao ljude koji pokušavaju proći na planinskim prijevojima. Svaka osoba koja odluči biti čekati puno opasnosti. Danas se igra Tricky la naš glavni lik na svom autu, mi ćemo putovati kroz planinski lanac. Naš je zadatak da prate naš karakter od početne točke do kraja i pomoći mu izbjeći sve opasnosti. Dakle, mi ćemo biti na zaslonu stroja. Morate voziti kroz njega na putu da se puno propusta. Dakle, to će biti podijeljena u više polica. Što bi ste dobili od jednog do drugog što će se pomoću neke vrste podizanja uređaja. Klikom miša na ekranu, vidjet ćete kako je on pretražuje izvan linije. Čim otpustite tipku miša, ona će se stvrdnuti i padala međusobno polica. Vaš zadatak je da bi se vaše procjene oko izračunati sve, tako da je ova linija bi se povezali klupe zajedno, i ni u kojem slučaju nije bilo više ili manje nego što je potrebno. Uostalom, ako se to dogodi prometnoj nesreći u ponor i naš heroj će umrijeti. Dakle, korak po korak poduzet ćemo sve lokacije i zaraditi bodove
Igra Tricky la vrlo zanimljiv i pomoći će vam da provedete svoje vrijeme zabave. Otvaranje Tricky putovanje na našoj web stranici, možete uživati ​​u avanture zajedno s našim junakom.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more