Oznake

Igra Potpuno uranjanje online

Igra Full Inmersion

Potpuno uranjanje

Full Inmersion

Koliko tajne skrivene u dubinama mora i oceana. Koliko različitih drevnih artefakata i blaga odmara se na dubini od mora. Mnogi hrabri ronioce i ronioci spuštaju u vodu kako bi pronašli da je nešto zanimljivo. Danas se igra Cijeli uronjenosti ti i ponašati se kao takav istraživač. Mi ćemo sjesti s tobom i početi batiskaf potopljeni. Prema legendi, tu se nalaze na morsko dno bezbroj blaga. Ali jednom su ratna razaranja u Drugom svjetskom ratu i svi podvodni prostor posut minama. Dakle, mi smo čekali dosta opasne i uzbudljive avanture. Pažljivo pogledajte na ekran. Vidjevši mine odmah učiniti sve da se ne bi naletjeti na njega, da ne eksplodiraju. Svaka eksplozija će uzrokovati oštećenja na svoj batiskaf. I to se može dogoditi da ne dođete do krajnje točke svog putovanja, ali jednostavno propadne
Igra Cijeli Inmersion prilično fascinantno, s dobro osmišljenim okućnicom i lijepim grafike. Otvaranje Cijeli uranjanja na našoj web stranici možete se ohladi provesti vrijeme putovanja na podmornici pod vodom.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more