Oznake

Igra Klondike online

Igra Klondike

Klondike

Klondike

Online igre Klondike utječe na poznatu temu uzgoja. Za razliku od drugih sličnih projekata - to se ne fiksirati samo na zgradama i berbu. Ovdje možete istražiti područje stalno otkriti nove zemlje i prikupiti od njih razne bogatstva. Kada ste završili sve poslove u ovom poglavlju će se u drugi s više opasnih misija.
Postanite otkrivač nove zemlje. Slušajte svoje vodič Klondike igrati on će se naviknuti na novi svijet. Ovdje nećete biti sami kao browser igra i namijenjen je prvenstveno za društveno umrežavanje, nudi razne susjeda - pravi igrači. Uz njih ćete moći trgovati, posjeti jedni druge domove i podijeliti razne darove. Za pomoć prijatelja ili igrača u početnim fazama će biti vrlo korisno za vas pitati ih za savjet.
Na početku igre vam dati najjednostavnije zadatke - to je uglavnom izgradnja zgrada i berbe, što prvo mora biti posađeno. Dovršavajući zadatke, vi ćete steći iskustvo i razne predmete koji će biti korisne za vas u budućnosti. Istražite nužno teritorij u potrazi za neispričan bogatstvo, oni mogu biti bilo gdje, čak i pod drvetom. Kao čeznuti kao tvoj lik obavlja jednu zadaću, vi ćete biti u mogućnosti da ga dati neki više, koji će nastupiti u red. Dakle, ne morate sjediti stalno u monitor.
Klondike iPlayer - uzbudljiva igra za one koji samo žele imati zabava vremena i samo opustiti. Pažljivo pročitajte priču, što je vrlo zanimljivo, ako želite otkriti sve tajne ove igre.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more